11 de març 2013

Novetats de març de Base

Per aquest mes de març, Editorial Base ens té preparats tres novetats de còmic, un de Jan i Trencapins i els primers números de dues noves col·leccions: Benet Tallaferro i L'univers dels Barrufets.
Jan i Trencapins 12. El País Maleït, de Pierre Culliford "Peyo"
21,6 x 28,8 cm. 64 pàgines
14€

Jan i Trencapins alliberen un Barrufet que havia estat capturat com a animal de zoològic. Aquest els explica que el seu país, el País Maleït ha estat atacat per un "Barrufet dolent que té un barrufet que barrufa barrufets". Tot i que no tenen manera de saber més sobre el perill, decideixen anar al País Maleït, acompanyats del rei. Jan i Trencapins passaran per un munt d'aventures per poder alliberar els Barrufets del "Barrufet dolent que té un barrufet que barrufa barrufets". Qui o què serà aquest Barrufet dolent que té captius els nostres amics blaus?


Benet Tallaferro 1. Els taxis vermells, de Pierre Culliford "Peyo"
21,6 x 28,8 cm. 64 pàgines
12

En Benet Tallaferro és un nen amb una força extraordinària, però, ai quan agafa un refredat! El seu poder s'esvaeix! Els taxis vermells és la primera aventura en que Peyo, creador d'altres sèries mítiques com Els Barrufets o Jan i Trencapins, ens presenta les divertides i refrescants peripècies d'en Benet. Per començar, el petit forçut haurà d'enfrontar-se a la nova companyia de taxis que s'acaba d'instal·lar a Vallrodona i els treballadors de la qual han trinxat el cotxe del pobre senyor Sobrebalç.



L'univers dels Barrufets 1. Gargamel i els Barrufets, de Pierre Culliford "Peyo"
21,6 x 28,8 cm. 48 pàgines
12

Ja em vist molts cops que els plans d'en Gargamel per enxampar els Barrufets acostumen a no sortir-li bé. Però això és només la punta de l'iceberg! La vida del bruixot Gargamel no és gens senzilla, té molts problemes, un munt de problemes! Des d'un cosí que es fa amic dels Barrufets fins a un ogre que l'empaita. En aquest àlbum d'històries curtes descobrirem com de desgraciat és el nostre malvat preferit!





Novetats a la venda el 25 de març!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada