21 de març 2013

Kevin Eastman i Ciro Nieli convidats al Saló del Còmic

NICKELODEON ESPANYA PORTA LES TORTUGUES NINJA AL SALÓ INTERNACIONAL DEL CÒMIC DE BARCELONA

 Ciro Nieli, Productor Executiu de Las Tortugas Ninja de Nickelodeon, i Kevin Eastman, cocreador de la sèrie original, acudiran al Saló del Còmic

TMNT_Grupo 2.jpg
Les Tortuges Ninja de Nickelodeon

NICKELODEON i FICOMIC tenen el plaer d'anunciar que Ciro Nieli, Productor Executiu de Las Tortugas Ninja de Nickelodeon, i Kevin Eastman, cocreador del còmic en què es basa la sèrie, acudiran a la 31ª edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Nieli i Eastman duran a terme diverses activitats com signatures de DVD, workshops i trobades amb els seus fans al llarg dels dos dies que seran al certamen.

La sèrie Las Tortugas Ninja de Nickelodeon es va estrenar a Espanya l'1 de novembre de l'any passat a les 10.25 hores amb doble episodi. L'aventura comença amb les tortugues sortint del seu amagatall a les clavegueres per primera vegada, preparades per afrontar la fascinant i hostil ciutat de Nova York i lluitar contra enemics més perillosos que mai, però també per provar la pizza més deliciosa que podien imaginar. Més divertida i amb més lluita Ninja que mai, la sèrie s'endinsa en els sentiments de fraternitat que sorgeixen entre quatre germans adolescents que aprenen a confiar en si mateixos mentre descobreixen el misteri de la seva existència i es converteixen en els herois que estan destinats a ser. Clan TV començarà a emetre la sèrie de Las Tortugas Ninja al maig d'aquest any.

Considerada com una de les sèries de televisió més populars entre els nens dels anys 80, Les Tortugues Ninja són tot un clàssic i una marca internacional creada el 1984 per Kevin Eastman i Peter Laird. L'èxit que van tenir els seus còmics va fer que aviat es convertissin en una sèrie de dibuixos animats per a la televisió, una sèrie d'acció real i en quatre grans èxits de taquilla. La marca també ha desenvolupat diversos productes de consum com DVD, videojocs, joguines i molts articles més que han generat milers de milions de dòlars.

Les Tortuges Ninja de la sèrie d'animació original

 A continuació teniu les biografies dels nous convidats.

Ciro Nieli (Londres, Regne Unit. 1974)
Ciro Nieli va passar la seva infància a Filadèlfia atenent les trucades de la pizzeria del seu pare. Des de molt tendra edat va manifestar un gran interès pel dibuix, els còmics, i els dibuixos animats el que sens dubte va marcar la seva trajectòria futura. Graduat a The University of The Arts, Nieli també té un BFA. La pel·lícula que va rodar com a tesi es va projectar en festivals com el Chicago Underground Film Festival i el Medicine Wheel. El 1999, després d'anys de fer classe a nens, animar anuncis de cotxes d'ocasió i fins i tot fer un videoclip per Wu-Tang, es va traslladar a Hollywood, veritable bressol de l'animació.

La seva carrera a Hollywood va començar com a corrector de guions de Padre de Familia. Més tard va obrir el seu propi estudi, Nebulous Films. Ocasionalment va seguir treballant en televisió, dirigint Teen Titans (Warner Bros i Cartoon Network). El 2004 va crear Super Robot Monkey Team Hyperforce Go! on va treballar com a productor executiu en 52 episodis per Walt Disney Television, dividint el seu temps entre Los Angeles i Tòquio. Des de llavors ha dissenyat i dirigit nombrosos projectes com Transformers, El amanecer de los muertos, Los Vengadores: Los héroes más poderosos del planeta, Superfriends (Warner Bros.), i més recentment Las Tortugas Ninja (Nickelodeon). Ciro Nieli viu actualment a Hollywood amb els seus gats Cocopuff i Poe. Passa el seu temps lliure nedant i construint el seu Robot Gegant. A més està escrivint una novel·la gràfica.

Kevin Eastman (Portland, Maine, EE.UU. 1962)
Kevin Eastman va començar dibuixant des de molt d'hora copiant llibres per a nens i llegint còmics. Inspirat pel dibuixant i escriptor Jack Kirby i més tard les obres de Richard Corben, Vaughn Bode i Dave Sim, gran part de la seva obra inicial estava més enfocada a la ciència ficció que a l'estil tradicional de còmics de superherois. El 1982, mentre intentava vendre les seves il·lustracions a fanzines locals, va conèixer a Peter Laird a Northampton, Massachusetts, trobada que va tenir com a resultat la posada en marxa de Mirage Studios. Menys d'un any després, enmig d'una sessió creativa, Eastman va gargotejar un nou personatge al que va anomenar 'Tortuga Ninja' per fer riure a Leird, però aviat havia quatre dibuixos més ... ¡Les Tortugues Ninja d'Eastman i Laird ja eren aquí!

Publicat el maig de 1984, el primer número va vendre 3.000 còpies en un sol dia convertint immediatament en tot un fenomen fan. Aviat van cridar l'atenció dels productors de Hollywood i de llicenciataris de merchandising que va tenir com a resultat el llançament de joguines, sèries de televisió, pel·lícules, així com diverses creacions de les quals Eastman i Leird han mantingut el control en tot moment.

'Gràcies als fans de tot el món' en paraules de Kevin Eastman i després de 28 anys Les Tortugues Ninja continuen buscant el seu lloc en el cor dels nens. Entre els diversos projectes de Les Tortugues Ninja Eastman ha trobat temps de fundar Words and Pictures Museum of Cartoon Art, crear l'editorial Tundra Publishing, amb projectes propis com The Crow, From Hell i American Splendor, així com d'adquirir la mundialment reconeguda Heavy Metal Magazine. Actualment empra la major part del seu talent creatiu en una nova saga de còmics de Les Tortugues Ninja en col·laboració amb IDW Publishing, la direcció de Heavy Metal i el desenvolupament dels seus col·laboracions amb el productor Robert Rodriguez per realitzar nous dibuixos animats i pel·lícules de personatges inspirats en Heavy Metal.

A més des de ComiCat recordem que pel canal Súper 3 s'està emetent la sèrie d'animació original


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada