19 de març 2013

El reconegut dibuixant de superherois Adam Hughes convidat al Saló del Còmic


Adam Hughes (c) Mike Jara.jpg

La llista de convidats estrangers al 31 Saló Internacional del Còmic de Barcelona es va incrementant amb noms que mostren la qualitat i varietat d'estils dels participants. L'última confirmació és la del dibuixant Adam Hughes (Atlanta, Geòrgia, EUA 1967), una de les grans estrelles del còmic de superherois.

El seu primer treball important va ser per a l'editorial independent Comico, per a la qual va col·laborar en la sèrie Maze Agency al costat del guionista Mike W. Barr. El seu talent va començar a destacar quan va substituir Kevin Maguire com a dibuixant de Liga de la Justicia Internacional. Arran d'aquest encàrrec, la seva participació va ser requerida per les més importants editorials americanes. Però el cert és que, tot i que també ha treballat per a Marvel Comics, WildStorm, Top Cow o Dark Horse Comics, l'editorial amb la que més s'ha prodigat ha estat DC Comics. Sent mundialment reconegut gràcies a les seves espectaculars portades, habitualment protagonitzades per personatges femenins, destacant les que ha realitzat per les sèries Wonder Woman, Batgirl o Fabulosas.

La seva obra l'ha fet mereixedor de premis tan prestigiosos com els Eisner, Harvey o Inkpot. Recentment, ha reprès tasques com a dibuixant a les pàgines interiors de la minisèrie Antes de Watchmen: Dr. Manhattan. Adam Hugues assisteix al Saló del Còmic gràcies a la col·laboració d'ECC Ediciones. La pàgina oficial de l'autor és www.justsayah.com


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada