13 de gener 2013

Presentació de DOSDÉ #4 – ESPIRAL a Barcelona


A continuació, reproduïm la nota de premsa de Fatbottom:


Dosdé ja fa tres anys que funciona i ens presenten el cinquè número a Fatbottom. Dosdé #4 · Espiral va guanyar el premi Expocòmic a millor fanzine i conté els treballs de 16 col·laboradors: JuanSamu, Iban Coello, Albert Torner, Javi G Pacheco, Sara Bea, Clara, Lex, Dani Vandrell, Crab, Arnau Deadstop, Eduardo Anselm, Guille F Santana, Eloy Calvo, Dkiller Panda, Rena i Ana de Laraña.

Dosdé és un fanzine de còmic “multitemàtic” amb moltes opcions d’estil i de narrativa. És com una d’aquestes revistes de còmics auto-conclusives, cadascuna diferent de l’altra. Això sí, totes tenen un nexe en comú, una paraula que encapçala i subtitula el número en concret. Una paraula que fan servir com a leitmotiv cada sis mesos i amb la qual cada un es treu de la màniga una idea i una historieta.

L’origen del grup es va forjar cap al 2010 entre un grup de dibuixants aficionats que feien fanzines per al Saló del Còmic de Barcelona i amb el pas del temps decideixen continuar amb un objectiu més seriós però no mancat de desvergonyiment, humor, qualitat, enginy , experiment … en definitiva, un fanzine estable per continuar amb un sistema que no faci cap número igual.

Divendres tindrem una oportunitat fantàstica per conèixer-los!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada