13 de gener 2013

Exposició Biblioteca Valenciana

A continuació la nota de prema de l'Asociación Valenciana del Cómic

Estimats amics, 
Tenim el plaer de comunicar-vos que l'Asociación Valenciana del Cómic comissionarà l'exposició titulada “Un siglo de tebeo, retrospectiva de la historieta en la Comunidad Valenciana”.
L'exposició tindrà lloc a la Sala Capitular de la Biblioteca Valenciana de Sant Miquel dels Reis, un espai de més de 450 m2 on a través de plafons, amb suport de l'obra original, publicacions i objectes relacionats amb el còmic, provarem d'exposar d'una forma clara i divulgadora el bagatge de la historieta a la nostra terra.
La inauguració serà el proper dos de març i en aquest acte l'Asociación farà un petit homenatge als següents autors: Miguel Quesada, José Ortiz, Enrique Cerdán, Alberto Marcet, Arturo Rojas de la Cámara, César Álvarez i el tristment fallit José Lanzón
Volem agrair a la Conselleria de Cultura, la Direcció General de Patrimoni i a l'equip de la Biblioteca Valenciana de Sant Miquel dels Reis aquesta oportunitat per a que tots ens sentim orgullosos del bon fer dels nostres professionals. Sigui aquesta un homenatge a tots aquells.
Asociación Valenciana del Cómic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada