07 de setembre 2012

Novetat d'octubre de Norma

Després d'uns dos mesos en que Norma Editorial no treia cap novetat en català, com a novetat d'octubre si que en traurà una, però no es tracta d'un còmic si no d'una novel·la, de la qual s'espera una futura adaptació al còmic.

 A la venda el 28 de setembre!

Aventures - Superherois. Novel·la. 1 de 3 
Rústica amb solapes, 14 x 28.5, 184 pàgines, B/N
14€

UNA ORIGINAL HISTÒRIA DE SUPERHEROIS QUE TRANSCORRE A BARCELONA.

En Daniel mai podrà oblidar el dimarts 20 de març de 2007, després de mesos de malestar, migranyes infernals i estranyes hemorràgies nasals, el seu veritable jo, l´heroi que sempre havia mantingut ocult, va fer la seva aparició i va alliberar tot el seu potencial. Els seus veïns i coneguts tampoc oblidaran mai aquell dia, sobretot, aquells que van sofrir en les seves carns les conseqüències de la seva transformació. Ara, en Daniel és un heroi, un emmascarat que irromp en l´escena local de Barcelona amb la intenció d´atallar les injustícies i ajudar als més necessitats, un solitari que a poc a poc descobrirà que no està solament en aquesta lluita i que hi ha varis i perillós bàndols. Un heroi real que ens explica la seva història a través d´aquest apassionant relat.

EL NOU FENOMEN DE LA LITERATURA 2.0.

Daniel Estorach (Barcelona, 1975) va començar aquest projecte a través de la xarxa, com si d'un bloc personal i real es tractés i en poc temps milers de lectors van començar a seguir les seves aventures. Actualment treballa en les dues següents novel · les que completen aquesta apassionant trilogia.

PROPERAMENT EN CÒMIC
+ REGAL PUNTS DE LLIBREEstranyament Norma Editorial, en llengua castellana, com a novetat de setembre va treure una nova edició de El Hobbit, i he dit "estranyament" per que com a novetat d'octubre en treu una altra però de luxe. Davant d'aquest estrany fet i també per la futura estrena de la seva adaptació al cinemes per en Peter Jackson, des de ComiCat en recomanem l'edició en català de l'any 2006.

EL HÒBBIT, de J.R.R. Tolkien. Adaptació de Charles Dixon i David Wenzel
Cartoné, 17x26, 136 pàgines, Color
15,50 €

També mencionem les reedicions d'obres en català:

- Eric Castel 02 - Segona Edició
- Eric Castel 03 - Segona Edició


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada