21 de juny 2012

Sargo al Club de Còmics de Tarragona


Sargo, la Sombra sobre el Tiempo és el títol escollit per a la propera sessió d'El Club de Còmics de Tarragona, que se celebrarà el 30 de juny:


Sargo és un còmic totalment creat per a ser llegit en format digital. Només ho podràs aconseguir recollint un DVD a la Biblioteca. A través d'aquesta lectura de misteris i llegendes submarines, tractarem el tema del còmic digital, així com el seu autor, el torrenc Diego Campos ens parlarà de les tècniques digitals de dibuix i animació en 3D. Més info sobre el còmic al web de l'autor www.sargodeatargatis.es, així com al web de l'Associació Ariadna

Dissabte 30 de juny, a les 18 h a l'Espai Jove Kesse
Trobada amb Diego Campos per a parlar del còmic, del seu procés d'el·laboració, com ha desenvolupat l'obra i els avantatges d'haver-ho fet totalment en digital. Les animacions, etc.

Dissabte 14 de juliol, 18 h a l'Espai Jove Kesse
Xerrada sobre les tècniques del còmic, animació digital i en 3D, a càrrec de Diego Campos, que ens mostrarà les eines que ha perfeccionat en els últims anys per a fer aquest còmic, i animar-lo en 3D, així com un tast del programaria que utilitza.

El Club de Còmics és una iniciativa de l'Associació Ariadna, amb el suport de la Biblioteca Pública, La regidoria de Joventut i Cooperació de l'Ajuntament i la Llibreria la Capona.

Font: Associació Ariadna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada