08 de juny 2012

Novetats de juny d'EDT: Arriba "L'art de volar"

Finalment aquest més de juny, Editores de Tebeos publicarà L'art de volar d'Antonio Altarriba i Kim. A més a més continuen les aventures del ninja Naruto Uzumaki en el seu volum 53.


Còmic

L'art de volar, d'Antonio Altarriba i Kim
Col·lecció Traços
Rústic amb solapes, 17x24cm, 208 pàgines - B/N
22€

A partir del suïcidi del seu pare, el 4 de maig del 2001, des de la finestra de la seva residència, Antonio Altarriba, se n’adona i assumeix que “El meu pare ara sóc jo”. A partir d'aquí construeix no solament un document sobre la guerra, l’exili, el mercat negre i l’arribada de la democràcia, si no també un relat verídic sobre la vida quotidiana, intentant entendre la trajectòria vital del seu pare i també de tota una generació. Una història que recorre una àmplia gamma de sentiments que van des de l’amor, la imaginació fins a la traïció als ideals. El dibuix de Kim, manega igualment els registres còmics com els detalls minuciosos documentats en l’època. Aquest llibre ja es considera un dels més importants del nostre temps; l’acollida del públic i els nombrosos premis així ho confirmen.

Premi Nacional del Còmic, ara editat en Català!


Manga

Naruto #53, de Masashi Kishimoto
Col·lecció Shonen Manga
192 pàgines - B/N
6,50€

En Naruto comença a entrenar-se en una illa de la vila de Kumo amb l’objectiu de fer-se amb el poder del Kyûbi. Gràcies a en Bee aconsegueix desfer el segell, però en fer-ho queda atrapat en la malèfica voluntat de la guineu de nou cues. I allà es produeix un inesperat retrobament!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada