19 de juny 2012

3er Premi Internacional Ciutat de Badalona de Tires de Còmic


Badalona, seu del futur Museu Nacional del Còmic i la Il·lustració, convoca enguany la tercera edició del Premi Internacional Ciutat de Badalona de tires de còmic. El certamen pretén ser una proposta singular dins el panorama internacional, atès que el concurs està reservat, únicament, a tires de còmic en blanc i negre. L’objectiu dels creadors del premi, l’editora Nautilus Comunicació i Cultura, és recuperar el format primigeni d’expressió del còmic, ja que estan convençuts que, a més, per les seves condicions pot convertir-se en un suport amb moltes possibilitats de difusió en les noves tecnologies.

El premi està dotat amb 3.000 euros. Per concursar serà necessari presentar 10 tires de còmic en blanc i negre que tinguin un nexe en comú. Els textos podran ser en català, castellà, anglès o francès. Els autors únicament podran concursar per via telemàtica formalitzant la seva inscripció i enviant la seva obra en el registre creat a tal efecte al web: www.nautiluscomunicacio.com/concurscomic

S'acceptaran obres fins el 15 d’octubre de 2012. El guanyador es donarà a conéixer en el transcurs de la Nit del còmic, el mes de novembre de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada