26 d’abril 2012

Obrim votacions pels Premis ComiCat 2012

A una setmana de la inauguració del 30è Saló Internacional del Còmic de Barcelona, ComiCat ha estrenat els Premis ComiCat 2012. Aquests premis van néixer per donar resposta a una mancança que constatem que tristament encara avui es manté. La nostra intenció era i és reconèixer el bo i millor de la feina feta en llengua catalana en l'àmbit del còmic, sigui quina sigui la procedència, atesa la distracció d'institucions oficials i professionals sobre el tema.

En la present edició són premiables totes aquelles obres publicades durant l'any natural 2011, indistintament del seu format, gènere, procedència de l'autor o idioma original.

A diferència de l'any passat que els Premis es van decidir internament, enguany tornen a ser populars i les votacions es fan a través dels nostre Facebook, on hi podreu veure 5 enquestes per als 5 Premis amb votació popular. Com sempre el Premi Especial es votat pels propis membres de ComiCat. Així doncs les categories són:


Hi ha l'opció de votar a més d'una opció per Premi, com també la d'afegir algun candidat. L'organització s'encarregarà de vetllar que aquests afegits entrin dintre dels paràmetres dels premis. Les votacions es tancaran el 6 de maig, donant-se a conèixer els resultats al web posteriorment.

2 comentaris:

  1. Encara que el Facebook estigui tan i tan estès, no em deixa de semblar injust que sigui l'única manera possible de participar. Que jo sàpiga, encara no és obligatori tenir-hi un compte. Quin problema hi ha de fer l'enquesta de manera oberta a tothom?

    ResponElimina
  2. Benvolgut Anton

    Enguany els membres de ComiCat hem valorat aquesta opció a l'hora de fer les votacions. Ja d'entrada, tal com comentes, sabem no té tothom té Facebook, però hem apostat per aquesta opció per donar visibilitat a la nostra pàgina d'aquesta xarxa social.

    En tot cas agraïm la teva consulta de disconformitat, tenint-la en compte, de cara l'any que ve.

    Molt cordialment

    Lupus Sigarrensis, ComiCat

    ResponElimina