27 d’abril 2012

20 anys de Bola de Drac amb Planeta deAgostini Comics

Aquest 2012 és un any de celebracions per Planeta DeAgostini Comics. Dimecres, anunciaven el  seu 30è aniversari, ahir dijous van recordar una altra gran efemèride: fa 20 anys que van editar per primera vegada Bola de Drac, un manga que forma part del nostre imaginari infantil. Un dels homenatges a tan assenyalada data és la creació d'un facsímil de la primera edició de l'entranyable títol tal com va sortir el maig de 1992, incloent textos d'alguns dels professionals que han participat en les diferents versions durant aquestes 2 dècades. La publicació, tant en català com en castellà, es regalarà al seu estand del Saló Internacional de Còmic de Barcelona (3-6 de maig).

No obstant això, les sorpreses sobre Bola de Drac no acaben aquí. A finals d'any llançaran  una edició limitada i numerada Especial 20è aniversari, composta de dos volums cartoné, el primer recopilant des de la trobada d'en Son Goku i la Bulma fins al final de l'entrenament amb el Follet Tortuga, i el segon recopilant tot el 21è Gran Torneig de les Arts Marcials, completant així la primera part del manga de manera autoconclusiva. Els dos volums vindran en un estoig i per tant no es podran adquirir separadament, i hi haurà tan edició en català com en castellà.

Per més informació i detalls d'aquest homenatge a Bola de Drac, es convida als interessats a la seva presentació de novetats durant el Saló, el dissabte 5 de maig a les 17:30 h a la sala d'actes del recinte firal. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada