06 d’abril 2012

Jan i Trencapins tornen amb l'Editorial Base

Tot i no haver-ho anunciat oficialment, l'Editorial Base ha començat a publicar les aventures de Jan i Trencapins. De moment, han editat dues aventures posteriors a Peyó (La Rosa del Desert i La Nit dels Bruixots) i la cèlebre Flauta dels sis Barrufets.

Preguntats en el Foro la T.I.A. sobre el pla editorial que tenen, han respost això:

Sobre Jan i Trencapins em diuen que la idea és editar tota la col·lecció si les vendes funcionen. Els editaran en ordre descendent, del 17 a l'1.
Sobre l'alt preu dels nous àlbums dels barrufets em diuen que costen tant per la traducció, drets i llicències, però els de Jan i Trencapins, en ser antics i estar algun ja traduït, costaran 12 EUR.
També tenen en marxa ja la traducció de l'últim àlbum, el 30, Les schtroumpfs de l'ordre, que si tot va bé l'editaran el mes que ve. 

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Tard. Me'ls vaig comprar a França fa un any (edició integral).
:-(
I de debò que em sap molt greu.

Anònim ha dit...

Me'ls acabo de comprar tots tres i estic flipant, és un luxe d'edició, paper plastificat, una passada. M'agradaria molt que editin la resta, tinc por que decideixin no fer-ho perquè no en venen tants exemplars com voldrien. Una abrasada

Anònim ha dit...

Em podrieu dir on els puc comprar?

Emili Samper ha dit...

Els hauries de poder trobar a qualsevol llibreria, o bé, demanar-los.

Alfred ha dit...

Hola!
un any després de la notícia, descobreixo que Editorial Base publicarà Jan i Trencapins. Dieu que tenen la intenció de treure tota la col·lecció (en ordre descendent), sempre depenent de les vendes... això no ens ho poden fer: jo els compraré la col·lecció si m'asseguren que sortirà tota (i no pas al revés, com sembla que pretenguin ells); si m'he de quedar a la meitat i perdre'm els títols més antics (els més autèntics), m'estimo més adquirir els 4 integrals de Dupuis i avall. Què em recomaneu, que escrigui jo mateix a l'editorial expressant la meva queixa, o bé ho feu vosaltres que, com a col·lectiu, sempre us faran més cas?
Acabo de descobrir Comicat... Gràcies per la feina feta i endavant!
Alfred

Llop Segarrenc ha dit...

Benvolgut Alfred

Aquest és pla d'edició d'Editorial Base respecte Jan i Trencapins. Nosaltres poca cosa podem fer a part de fer-ne difusió publicant les seves novetats.

Fins al moment tens disponibles els números 9 i del 13 al 17. I a més a més sortint el 12 a finals d'aquest mes de març.

http://www.comicat.cat/2013/03/novetats-de-marc-de-base.html

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó. Gràcies per respondre!
Alfred

Publica un comentari a l'entrada