18 d’abril 2012

El Nou Univers DC protagonista d’una exposició al Saló


Superman, Batman, Green Lantern i bona part de la resta de superherois que integren l’Univers DC també estaran presents en el 30è Saló Internacional del Còmic de Barcelona, a través d’una exposició que reuneix originals i reproduccions del primer número de la nova etapa d'aquest univers, la qual veurà la llum a Espanya, publicada per ECC Ediciones, durant aquest Saló del Còmic.

L'exposició, única al món, mostrarà la contribució dels artistes espanyols a l'inici dels coneguts com New-52. És el cas de Jesús Saiz (Aves de presa), Guillem March (Catwoman), Fernando Pasarín (Green Lantern Corps), Miguel Sepúlveda (Stormwatch), Jesús Merino (Superman), Mikel Janín (Liga de la Justicia Oscura), Francis Portela (Legión de Superhéroes), Vicente Cifuentes (Batgirl), CAFU (Gritter) i Fernando Dagnino (Resurrection Man). La mostra es complementarà amb pàgines dels nord-americans Greg Capullo (Batman) i Rags Morales (Action Comics), autors convidats al 30è Saló del Còmic. 

El mes de setembre de 2011, DC Comics va rellançar tota la seva línia de superherois, això és, partint una vegada més del número 1 en totes les seves col·leccions, creant una nova realitat per als lectors de sempre i un punt de partida per a nous aficionats. Ara, aquest nou univers arriba a Espanya i el Saló del Còmic vol donar-li la benvinguda amb aquesta exposició exclusiva i que posa en valor la gran importància dels autors espanyols en la indústria del còmic americà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada