03 de març 2012

L'Animac s'instal·la a Lleida amb 128 films

Enguany de la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, Animac, s'instal·la a Lleida. La programació inclou 128 films d'animació, que es projectaran els dies 1-4. La convidada especial és Suzie Templeton, que farà una 'masterclass' a la Seu Vella de la ciutat.

A més, s'han organitzat presentacions, taules rodones, sessions escolars, cursos de tècniques d'animació, tallers, fira i espais de creació i es comptarà amb l'assistència de personalitats com ara Javier Mariscal, Joaquín Reyes, Juanjo Saéz, Michael Rose, Sarah Cox, Vicent Arlandis, Jerzy Kular, Manuel Cristóbal, Miguel Gallardo, Sam Orti i les productores Dvein i Physalia, entre d'altres.

En aquesta edició del festival, destaca la creació de dos nous espais: AnimaCrea, dedicat a projeccions i tallers amb diverses tècniques animades i precinematogràfiques, i AnimacVillage, que té per objectiu ser un punt de trobada entre públic, creadors i productors.

La Mostra aquest any fa una aposta important per les conferències, presentacions i taules rodones sobre temes d'actualitat i d'interès del sector on el públic podrà participar i, aprofitant la presència de grans professionals de l'animació, hi haurà les Portfolio Sessions, on professionals emergents i creadors podran compartir els seus projectes.

D'altra banda, Animac ofereix l'espai Elevator Pitch, on aquells que tinguin alguna proposta interessant per a vendre podran fer les seves micro-presentacions de productes, serveis i oferta educativa.

La Llotja de Lleida en continuarà sent la seu central, però també hi haurà activitats programades a La Seu Vella i el CaixaForum, que s'incorpora un novament com a espai del festival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada