09 de març 2012

13è Concurs de Còmic de Nou Barris

Text extret de la pàgina de l'Ajuntament de Barcelona. Us podeu descarregar les bases aquí.


Aquest any és la tretzena edició en què dibuixants de tot el món tenen l'oportunitat de participar en aquesta festa del món del còmic.
Al concurs, podran participar tots els dibuixants del món aficionats, els quals podran escriure el guió en la llengua pròpia, i l'hauran de traduir al català o al castellà. En funció de l'edat hi ha dos categories: la primera, dels 9 als 15 anys, la segona, dels 16 en endavant.
El jurat està integrat per professionals qualificats en el món del còmic com ara membres de Ficomic, el Museu del còmic i la il·lustració de Barcelona, Norma còmics, Arkham i l'escola Femart.
Les persones interessades poden presentar els treballs fins al 25 de maig al Centre Cívic Porta-Sóller i al Casal de Joves Guineueta.
A més a més dels premis que rebran els guanyadors i que es lliuraran en un acte públic el 22 de juny, tothom que ho desitgi podrà visitar el conjunt d'obres presentades a l'exposició que s'inaugurarà el mateix dia 22 de juny i que romandrà instal·lada fins el 19 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada