14 de febrer 2012

Entrevista a Mercè Canela i Albert Jané a La Corbella

La Corbella és una revista semestral, un dels principals mitjans de comunicació a través de la qual és difonen les activitats de  Plataforma per la Llengua. L'any 2008 la Federació d'Ateneus de Catalunya va atorgar a la revista el premi al millor mitjà de comunicació d'associacions culturals.

El format de la revista és de 36/40 pàgines de dimensions DIN-A4 plegat, i té un tiratge de 9.000 exemplars. Es reparteix entre els socis de la Plataforma per la Llengua, altres entitats de la societat civil, biblioteques, universitats, centres cívics, bars, botigues i establiments diversos com ara a les llibreries Abacus de tot el Principat, representants de partits polítics, càrrecs institucionals, mitjans de comunicació i articulistes habituals en premsa escrita, entre d'altres.

A la revista d'enguany podreu trobar una interessant entrevista a Mercè Canela i Albert Jané per celebrar el 50 anys de la revista Cavall Fort. La podeu baixar aquí.

1 comentari:

  1. Li devem molt, al senyor Albert Jané. Gràcies a ell tota una generació ha crescut llegint bones traduccions del bo i millor del còmic de l'escola franco-belga. La Mercè Canela és una digna directora de Cavall Fort, a més de ser una molt bona escriptora i traductora de llibres infantils i juvenils.

    ResponElimina