03 de setembre 2011

Novetats de setembre de Glénat

Com a novetats de setembre de Glénat pròpiament dites només n'hi ha una, el número 38 de Bleach. Altres títols que sortiran al llarg del setembre són Cinturó Negre 17, que era novetat d'agost i que ha sortit finalment a la venda aquest 2 de setembre. I dues altres novetats esperades són Terra Baixa, també en un inici novetat d'agost, però que segons indica l'editorial en resposta a una pregunta, sortirà a la venda el 9 de setembre, dos dies abans que s'estreni la pel·lícula en la qual s'ha basat el còmic, per la Diada Nacional de Catalunya. I l'altra novetat és l'esperat El Còmic en Català, que s'ha anat retardant mes res mes i que ara sí, si no falla la cosa hauria de sortir a la venda a finals d'aquest mes.

Cinturó Negre (Yawara!) #17, de Naoki Urasawa, JA A LA VENDA!

Bleach #38, de Tite Kubo
Col. Manga en Català Shonen
20o pàgs. B/N. 6,5 €

Els fracción d’en Baraggan intenten destruir els quatre pilars per retornar Karakura al lloc on correspon.
Els poderosos shinigami Yumichika, Kira, Hisagi i Ikkaku s’hi enfronten i van eliminant els rivals l’un darrere l’altre, però el pilar que defensa l’Ikkaku, de sobte, comença a esquerdar-se! Què passarà amb Karakura si l’Ikkaku cau!?








Terra Baixa, de Quim Bou i Hernán Migoya
Col. Lavínia.
Cartoné. 21,5x29 cm. 64 pàgs - Color. 17,95 €

Aquest àlbum és una fidel adaptació de la pel·lícula Terra Baixa, que TV3 estrenarà el pròxim 11 de setembre, protagonitzada per actors com Ernest Villegas, Francesc Orella i Marina Gatell, entre d'altres. El clàssic immortal d'Àngel Guimerà, una de les obres teatrals més populars i representades de la dramatúrgia catalana, fa el salt al llenguatge de les vinyetes de la mà dels autors Quim Bou i Hernán Migoya.

El clàssic immortal d'Àngel Guimerà dóna el salt al còmic.

A LA VENDA AL 9 DE SETEMBRE!


El Còmic en Català, de Jordi Riera Pujal
Col. Vinyetes
160 pàgs. Color. 15€

El còmic en català és un completíssim catàleg del període, fins ara, menys documentat de l'edició de còmics en idioma català, el que va del final de la Guerra Civil (1939) fins a l'actualitat (2011). Aquest llibre és, sens dubte, un salt qualitatiu en l'estudi de la cultura popular catalana, i un material d'estudi indispensable per a historiadors i aficionats.

A LA VENDA A FINALS DE SETEMBRE!






Font: Glénat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada