04 de setembre 2011

Hernán Migoya i Quim Bou parlen de Terra Baixa

A punt de sortir a la venda Terra Baixa al proper 9 de setembre, el seus autors, Hernán Migoya i Quim bou, als seus respecitus blocs ja han parlat de la seva obra conjunta.


Hernán Migoya per una banda ha comentat:

"Per a mi ha estat una oportunitat d'endinsar-me en un dels textos en català més bonics i vius que he llegit mai. I també de formar tàndem amb un dels autors de còmic més professionals que conec, Quim Bou. Som amics des de fa molts, molts anys ... els nostres camins es van creuar moltes vegades, però mai havia tingut el privilegi de treballar amb ell com a guionista en un àlbum. Bé, qualsevol que conegui a en Quim sap que és un home extraordinari, un amor de persona. Però a més és un dibuixant excepcional i poques vegades s'ha fet tan agradable, emocionant i fàcil col.laborar amb algú. És fantàstic poder traslladar a Guimerà amb tant Robert Crumb i tant Richard Corben ficat en les seves vinyetes." i "Nosaltres hem tingut la possibilitat de beure del material original, incloent totes les escenes més controvertides de l'obra. Crec que el resultat us sorprendrà". A més ens afegeix que la pel·lícula és molt bona.

I per la banda de Quim Bou, agraïnt les paraules de l'Hernán:

"Estic d'acord amb ell, crec que se n'ha sortit molt bé del perill més gran d'adaptar una obra de teatre al còmic: l'encarcarament de la narració. Tot un guionista professional, l'Hernán. Un guionista que fa i deixa fer: tot un plaer treballar amb ell."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada