25 de maig 2011

Novetats d'Edicions 62

La casa dels Monstres



Si l’Elena Patata no s’hagués entossudit a conèixer els seus veïns, res de tot allò no hauria passat... Així és com comença Monster Allergy, la màgica història d’un nen que té la capacitat de veure allò que per als altres és invisible. Coses que us semblarien estranyes o imposibles, a casa seva són ben normals.La sobtada desaparició d’en Frufrú, el gat de l’Elena, obligarà la noia a demanar ajuda als misteriosos veïns. Allà coneixerà en Zick, que li ensenyarà l’increïble món dels monstres. Junts s’endinsaran en una trepidant aventura plena d’humor i d’intriga, en què hauran de fer front a un munt de perills inesperats.

Pink Diary 1



La Kiyoko Tominari té 16 anys i està horroritzada: en Tommy, el noi a qui es va voler declarar fa quatre anys, anirà al seu institut! El pitjor de tot és que tornarà com si no hagués passat res, li presentarà la seva xicota i per si això no fos prou, la noia pretendrà fer-se íntima amiga seva. La Kiyoko, desesperada, s’haurà de preparar per al proper curs, que tot fa pensar que serà molt mogut

Pink Diary 2



La Sachiko veu, decebuda, com la idea de parella que havia somiat amb en Tommy s'ensorra i decideix quedar amb ell per explicar-li els seus dubtes. Mentrestant, la Kiyoko també s’ha convertit en el blanc de la ira de la Hanajima. És evident que la maldat de la Hanajima no té límits i qualsevol enfrontament és una provocació. Però potser una ajuda inesperada il•luminarà la vida de la Kiyoko.

El tresor de la nau Vikinga



Mentre els estudiants de Ratford estan molt enfeinats en la recuperació d’una antiga nau vikinga, enfonsada a les aigües de prop de l’illa, algú vol robar el tresor que, segons la llegenda, s’amaga dins del vaixell. Aconseguiran les Tea Sisters evitar el robatori?

Dinosaures en acció!



Per desfer-se d’una vegada per totes del professor Volt, els Gats Pirates el rapten i l’abandonen al Cretaci. Així, per salvar el seu amic, Geronimo s’ha d’enfrontar amb dinosaures i rèptils voladors!

L'estrany cas de la màquina dels llibres



Geronimo Stilton és el director de L’Eco del Rosegador, el diari més famós de l’Illa dels Ratolins. Dedica el temps lliure a escriure històries alegres i divertides.
Què passaria amb els llibres de Geronimo Stilton i el seu diari si ningú hagués inventat la impremta? Seria un drama de bigotis! Justament per evitar un daltabaix com aquest, Geronimo, amb Benjamí, Martin Gala, Patty i Pandora, tornen enrere en el temps, fins a l’Alemanya del segle XV, per impedir que els Gats Pirates sabotegin la feina de Gutenberg, l’inventor de la impremta!

2 comentaris:

  1. Benvingut a l'equip Gargotaire

    Ara que els veig aquí, Pink Diary, si que els havia vist per l'FNAC, però no havia arribat a fer una recerca per saber-ne el que.

    Es veu que és un "manga shôjo" de creació francesa. Pels còmics d'estil manga editats a França s'útilitza el neologisme "manfra" o en menor mesura "franga".

    ResponElimina
  2. Gràcies per la benvinguda. Ara, enlloc d'avisar publicació directa (^_^)

    ResponElimina