05 d’abril 2011

Humor, cosplay i concerts zombis a l'escenari del Saló del Còmic

Els zombis envaeixen el Saló del Còmic. No només protagonitzen una aterridora i espectacular exposició sobre la seva espècie al còmic i al cinema. A més els morts vivents seran els reis de l'escenari. La programació inclou les actuacions de diversos grups i cantants, a més de la participació de l'humorista Berto Romero zombificat.

El dijous començarà la festa amb Anna & The Bananas i Rembrandt42, dos grups de rock contundent. El divendres tindrà lloc el primer concurs de Cosplay Zombi i el concert de Motorzombis, una banda rock and roll i psychobilly amb so sorgit del mateix avern. El dissabte Berto Romero realitzarà un dels seus monòlegs zombis i després farà de presentador del segon concurs de Cosplay. A continuació Los Tiki Phantoms, ressuscitats després de passar dos segles sota terra, faran embogir al personal amb l'endiablat ritme dels seus acords. El diumenge estarà animat amb l'actuació de Mürfila, una cantant de rock en estat pur, i Los Toros, un grup envoltat per una aurèola de misteri.

Els premis dels concursos del Cosplay Zombi són per gentilesa de Wacom, Selecta Visió, Norma Editorial, Planeta DeAgostini, Ediciones Glénat i Dolmen Editorial.

Programa escenari

Dijous 14 d’abril
18:00 ANNA & THE BANANAS
19:00 REMBRANDT42

Divendres 15 d’abril
18:00 COSPLAY ZOMBI INDIVIDUAL
19:00 MOTORZOMBIS

Dissabte 16 d’abril
18:15 MONÒLEG ZOMBI DE BERTO ROMERO
18:30 COSPLAY ZOMBI GRUPS
19:30 TIKI PHANTOMS

Diumenge 17 d’abril
18:00 MÜRFILA
19:00 LOS TOROS

Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada