25 de març 2011

Sóc de poble


Sóc de poble és una de les grans novetats que Glénat llançarà al Saló Internacional del Còmic de Barcelona. No et perdis el seu avanç a Facebook.

Ets modern si els teus amics són culturetes, dissenyadors, Dj’s i artistes. Si et conviden a la inauguració de l’últim "bar-restaurant-boutique de roba". Si saps qui són els blocaires més "in". Si en el teu perfil de Facebook en comptes de foto tens un logo… Però sempre seràs de poble si has nascut en un lloc on no hi ha El Corte Inglés.

Com tu i tants d’altres, Raquel Córcoles és molt de ciutat per ser de poble i molt de poble per ser de ciutat. És una paradoxa amb ulleres Clubmaster i càmera Lomo. Una moderna de poble!
Sóc de poble és l’obra guanyadora de la Beca Carnet Jove 2010 Connecta’t al Còmic i serà publicada en català i castellà. Ja pots veure al Facebook de l’autora o si ho prefereixes al seu bloc, el primer lliurament d’una sèrie de quatre avenços del còmic que es publicaran en aquests canals cada dijous, des d’avui fins a l’inici del Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

Font: Glénat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada