14 de febrer 2011

Novetats de Glénat per febrer


NARUTO 45, de Masashi Kishimoto
Col. Manga en Català Shonen
192 pàgs. B/N. 6,50 €

En Killer Bee allibera tot el poder del seu bijû i llança un contraatac sobre en Sasuke i els seus! L’inconcebible chakra que es desplega davant seu acorrala en Sasuke i noqueja els seus companys!! Què faran ara!? D’altra banda, mentre en Naruto s’esforça a aprendre les tècniques senjutsu, un perill sense precedents amenaça la vila de Konoha!!


CINTURÓ NEGRE 14, de Naoki Urasawa
Col. Manga en Català Shonen
208 pàgs. B/N. 7 €

La Ginger Inokuma, una noia molt normal que anhela enamorar-se perdudament, és en realitat una geni del judo que ha rebut l’entrenament del seu avi, en Jigorô. Aspirarà aquesta noia a aconseguir la medalla d’or olímpica i el Premi d’Honor del Poble japonès i, a més a més, a esdevenir la superestrella del món esportiu del seu país?


BLEACH 34, de Tite Kubo
Col. Manga en Català Shonen
224 pàgs. B/N. 6,50 €

La Neliel mostra l’abast dels seus poders a en Nnoitra, però es torna a transformar en nena i, de nou, corre perill! El poder de l’Orihime ha quedat bloquejat i l’Ichigo i els seus companys estan totalment esgotats. Però rebran una ajuda força i poderosa! Ja és aquí el tan esperat enfrontament entre la Societat d’Ànimes i els esbirros de Las Noches!


INU-YASHA 53, de Rumiko Takahashi
Col. Manga en Català Shonen
192 pàgs. B/N. 6,50 €
Malgrat les ferides rebudes durant la batalla contra en Sesshômaru, en Magatsuhi ressorgeix amb el cos d’en Kohaku!! Comença una aferrissada batalla entre el grup de l’Inu-yasha i aquest malvat rival, que pretén fer-se amb el fragment d’en Kohaku per completar l’Esfera dels Quatre Esperits!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada