22 de febrer 2011

Comença el compte enrere pel 12è Concurs de Còmic de Nou Barris


El dotzè concurs de còmic de Nou Barris ha començat el seu compte enrere. A partir del mes de març i fins el proper 6 de juny, tots els i les dibuixants majors de 9 anys poden presentar les seves obres al Centre Cívic Porta-Sóller de Barcelona a la plaça Sóller nº 1 (baixos), o al Casal de Joves Guineueta (pl. Ca n'Ensenya, 4).

Els participants podran participar en dos categories segons l' edat. La primera categoria comprèn les edats entre 9 i 15 anys i la segona categoria inclou als més grans de 16. Els premis de la primera categoria oscil·len entre els 150 i els 250 euros segons la classificació, mentre que els de la segona categoria van de 250 a 350 euros segons la classificació i un val de 50 euros per Norma Còmics.

Els i les dibuixants aficionats poden entregar les seves obres fins el 6 de juny de 2011 al Centre Cívic Porta-Sóller de Nou Barris o al casal de joves Guineueta. El veredicte, emès per un jurat professional del món del còmic, serà el 17 de juny de 2011. Totes les obres presentades al concurs seran exposades al Centre Cívic Porta-Sóller del 17 de juny al 15 de juliol.

Els guanyadors rebran a més lots de còmics obsequi de Normaeditorial, Ficomic i Glénat i els 1ers premis un curs intensiu en l'escola de còmic Joso.

Les bases les podeu trobar al mateix Centre Cívic Porta-Sóller, demanant-les per e-mail al cportasoller@gmail.com, o consultant la pàgina web www.ccportasoller.com o a botigues especialitzades en còmic i al Saló del Còmic de Barcelona (stand Ficomic).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada