16 de desembre 2010

2ª edició del CardioCOMIC


El Centre d'Investigació Cardiovascular (CSIC-ICCC) de Barcelona, centre mixt Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC), gràcies al finançament del Prous Institute for Biomedical Research i de la Fundación Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnología (FECYT) i el MICINN, a través de la xarxa d’Unitats de Cultura Científica (UCC+i), organitza CardioCÒMIC.

L'objectiu principal d'aquesta acció és apropar la recerca cardiovascular a la població general. Aquesta iniciativa, coordinada per l’investigador José Martínez-González, vol facilitar el contacte de la població general amb la investigació de les malalties cardiovasculars, i posar de manifest el seu impacte social, la seva incidència en la vida quotidiana i la importància de la seva prevenció. Tal i com s’indica a les bases de participació del concurs, és requisit imprescindible la presència a les vinyetes d'elements i conceptes relacionats amb el sistema circulatori i les malalties cardiovasculars, amb un tractament que transmeti la rellevància d'aquestes patologies i la importància de continuar investigant.

En la seva primera edició CardioCOMIC ha comptat amb més de 20 participants, dels quals es van classificat onze, quatre obres guanyadores i 7 seleccionades, que es van publicar tant en format paper com digital. S'ha comptat amb participants molt diversos, tant en edat com a nacionalitat  i en els temes tractats en cada un d'ells.

Les obres seleccionades es publicaran en un volum conjunt i hi haurà tres classificats amb premi econòmic. Ja es poden consultar les bases de participació. El període d'inscripció al concurs finalitza el 15 de març de 2011.

MÉS INFORMACIÓ:

Bloc CardioCOMIC: http://cardiocomic.blogspot.com/
Flickr de CardioCOMIC 2009: www.flickr.com/cardiocomic

Raül Toran
Responsable de Comunicación
Unitat de Cultura Científica (UCC+i)
Centro de Investigación Cardiovascular (CSIC-ICCC) de Barcelona
Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC)
rtoran@csic-iccc.org / T. (+34) 93 553 7040
http://www.csic-iccc.org/ - http://cardiocomic.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada