22 de novembre 2010

Un còmic de Quim Bou explica el programa electoral d'ICV de Girona


Amb guió d'Albert Piqué i il·lustracions de Quim Bou, ICV ha afegit una nova eina de comunicació aquesta campanya electoral. Els primers números del còmic van veure la llum a l'octubre, la coalició ha aprofitat l'estand que té a la fira Eco-Sí per fer arribar el còmic als visitants.

'Hem intentat explicar les propostes electorals més abstractes i que costen més d'entendre a través d'un dibuix i històries quotidianes', ha explicat el guionista dels còmics, Albert Piqué que ha explicat que el propi candidat d'ICV a Girona, Joan Boada, és aficionat al còmic i que, fins i tot, va ser premiat fa anys per un guió. El dibuixant Quim Bou ha assistit a la presentació del còmic, ha destacat que l'experiència ha estat 'divertida' i que el resultat permet que es llegeixin els còmics de manera 'amena'.

Per la seva banda, Joan Boada ha afirmat que en política s'ha 'd'arriscar' i que han apostat pel còmic per arribar al màxim de gent possible. 'Pensàvem que era una forma amena, divertida, còmoda i moderna per explicar coses que poden ser complexes', ha declarat. Boada ha afirmat que la voluntat era ser 'trencadors' perquè el còmic no és una eina 'habitual' en les campanyes electorals [...].

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada