18 de juny 2010

Còmic a la Mostra de València

Pel que sembla la gent responsable de la Mostra de València ha decidit dedicar aquest any un espai per a un nou esdeveniment dedicat al món del còmic i coordinat per Borja Crespo. Es tracta de la Mostra de Còmic, que se celebrarà del 15 al 23 d'octubre.

En aquest nou esdeveniment es preveu fer coincidir la celebració del 75 aniversari de l'editorial nord-americana DC còmics, per al qual està previst un cicle de pel·lícules, exposició amb vestuari i atrezzo de Batman, Superman i altres, pàgines originals, i altres activitats habituals en festivals de còmic.

El cartell d'aquest, que podeu veure aquí, ha estat realitzat expressament ni més ni menys que per Mariscal. Tot i que desconeixem els detalls o la ubicació exacta de l'esdeveniment, que esperem aniran informant a mesura que s'acosti el moment.

Font: AACE

La polèmica s'ha desfermat quan s'ha descobert que el cartell del Mostra Còmic, dissenyat per Mariscal (a dalt) és una còpia d'una coberta d'Irwin Hansen pel "All Star Comics #36" publicada el 1947 (a sota). Recordem que tot això es paga amb diners públics i, ja posats, observem també com contrasta la màniga ampla amb que s'interpreten els drets d''autor en certs casos en contrast amb duresa amb que es persegueix el públic.

Per cert que el web de la mostra únicament està disponible en espanyol, esperem que per ara.

3 comentaris:

  1. Tammé s'ha calfat poc el cap, el fill de p*ta este...

    ResponElimina
  2. Es pot fer el mateix comentari, si es la teva opinió, sense insultar.

    ResponElimina
  3. Modificar la Wonder Woman per a què no aguanti l'aire?

    Massa feina.

    ResponElimina