19 de juny 2010

Novetats de Símbol Editors

Segons la llista de novetats de Norma Comic Sabadell d'aquesta setmana tenim dues novetats més en llengua catalana. Aquest cop de Símbol Editors


Tom Sawyer de Mark Twain
Rad Sechrist / Tim Mucci
Volum de tapa toba amb sobrecoberta
132 pàgines en color
11 €


Com qualsevol altre noi d’una ciutat petita a la vora del Mississippí, en Tom Sawyer només somia en fer campana a l’escola, passar-se el dia pescant, robar fruita dels arbres i buscar tresors. Però la vida al Mississippí no és sempre fàcil, especialment quan en Tom es veu amenaçat pel despietat indi Joe i, encara pitjor, per la llista de feines a fer que li prepara la seva tieta Polly. L’ agudesa d’ esperit i la saviesa única que destil·len els llibres de Mark Twain els han fet uns clàssics, però la seva història més coneguda – i el seu heroi més memorable – és, sens dubte, Tom Sawyer. Ara podeu gaudir d’una adaptació en còmic d’aquesta gran aventura americana.


Dràcula de Bram Stoker
Ben Caldwell/ Bill Harriar / Michael Mucci


Volum de tapa toba amb sobrecoberta. 132 pgs color.
11 €


L'agent immobiliari Jonathan Harker ha anat a Transsilvània per trobar-se amb el seu nou client, l’excèntric compte Dràcula. Però en el castell ruïnós del comte, Harker descobreix un antic mal immortal.... Des de 1895, el Dràcula de Bram Stoker ha emocionat i terroritzat generacions de lectors amb els seus castells gòtics, cementiris il·luminats amb llums de gas i el malvat i macabre comte Dràcula. Ara pots gaudir de l’adaptació en còmic d’aquest clàssic de la literatura de terror.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada