22 d’octubre 2009

Set de Còmic acull una exposició de Harry Porrez

Els dies 20 i 21 de novembre se celebrarà a Lleida una nova edició (la segona) de Set de Còmic, la convenció de professionals de la indústria del còmic d'aquesta ciutat. En aquest marc hi haurà una exposició dedicada a Harry Porrez y el as en la manga de condemort a la Biblioteca Pública de Lleida que s'inaugurarà aquest proper dissabte 24 d'octubre, a les 12:30 h.

A continuació us traduïm la informació publicada al bloc de la convenció que, malauradament, no té versió en català pel que fa al contingut (alguns dels menús sí que apareixen en català).

La Biblioteca publica de Lleida inaugura l'exposició del còmic Harry Porrez y el as en la manga de condemort, aquest dissabte 24 d'octubre a les 12.30 h. La mostra es podrà visitar fins al 27 de novembre, i forma part de les activitats de Set de Còmic, la convenció de professionals de la indústria del còmic, que celebrarà la segona edició els dies 20 i 21 de novembre a Lleida.

La inauguració de l'exposició comptarà amb la presència dels autors del còmic, Bernardo Vergara i Víctor Rivas (que faran una xerrada i signaran exemplars del còmic) i de la coordinadora dels serveis de la Biblioteca, Àngels Sola, i de la directora de Set de Còmic, Esther Vázquez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada