14 d’octubre 2009

Novetats d'octubre de Glénat

D'entre les novetats d'aquest mes en destaquem el final de "Sakura la caçadora de cartes" (a veure quina serà la sèrie que la substituirà...) i la nova periodicitat mensual de "Cinturó negre".

SAKURA, LA CAÇADORA DE CARTES 12 (últim volum) - CLAMP
La Sakura ha aconseguit vèncer la màgia de l’Eriol i transformar totes les Cartes de Clow en Cartes de la Sakura. En aquest moment, en Shaoran li confessa a la Sakura que l’estima. Què farà ella...!?
Amb aquest volum, l’aventura de la Sakura toca fi amb aquest apassionant clímax!

CINTURÓ NEGRE 4 - Naoki Urasawa
La mala sort fa que les dates del torneig “Copa Kuji TV” en què debutarà la Ginger i el torneig en què han de participar els nois del club de judo de l’institut Musashiyama coincideixin. En Sudô acompanya la Ginger amb bicicleta fins al pavelló Budôkan perquè pugui lluitar, però al camí de tornada l’enxampen uns vells coneguts i l’estomaquen.
A partir d’aquest volum, la sèrie canvia la seva periodicitat a mensual.

NARUTO 37 - Masashi Kishimoto
Venjança! En Naruto rep la notícia de la mort de l’Asuma durant el seu duríssim entrenament. Però no hi ha temps per plorar, perquè el grup 10, amb en Kakashi com a nou líder, s’ha d’enfrontar a uns membres dels “Akatsuki” que s’han infiltrat un altre cop a Konoha. Les estratègies d’en Shikamaru funcionen molt bé contra els enemics, però llavors en Kakuzu fa palès el seu poder extraordinari!!

LOVE HINA 9 - Ken Akamatsu
Un cop finalitzat el cicle dels exàmens d’ingrés a la Tôdai, comencem a conèixer millor els habitants de la residència Hinata. Ens sorprendrem amb la relació que existeix entre la Haruka i en Seta, coneixerem la germana gran de la Motoko, les aspiracions
universitàries de la Shinobu... I pel que fa a en Keitarô... Quan arribarà el dia en què a la fi podrà anar a la tan desitjada universitat?

KIMAGURE ORANGE ROAD 7 - Izumi Matsumoto
La Sayuri, la sex symbol de l’institut, només té una afició: aconseguir que tots els nois que coneix li diguin que els agrada. Per això se sent humiliada quan en Kyôsuke no reacciona d’aquesta manera. A partir d’aquí la Sayuri comença a veure la Madoka
com a rival, i per això li llança un atac implacable en forma de parany a en Kyôsuke que té per objectiu distanciar la parelleta...!?

Com sempre, podeu trobar més detalls en el pdf de novetats del mes d'octubre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada