09 d’octubre 2009

Exposició d'El retorn de l'Home Peix d'Isaac Sánchez

Aquesta setmana s'ha inaugurat a la Casa Museu Santacana de Martorell (C/ de l'Aigua, 1) una exposició dedicada a l'àlbum Premi Josep Coll 2008, El retorn de l'Home Peix. El seu autor, Isaac Sánchez, ha proporcionat pàgines originals de l'obra, així com esbossos, dissenys previs, pàgines descartades, il·lustracions i aquarel·les on el visitant pot submergir-se en l'univers habitat per aquesta figura mitològica càntabra que ha estat recreada amb amor i humor per l'hàbil talent de l'artista.

La Sala d'Exposicions de l'Enrajolada acull aquesta mostra, amb motiu de la Festa del Roser. L'acte inaugural va comptar amb la presència de l'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, i de diversos regidors de l'Ajuntament de la ciutat. La professora Mamen Zaera, exmentora d'Isaac, va pronunciar un emotiu discurs en el qual va enaltir la capacitat de sacrifici del seu antic pupil, així com la gran passió que aquest professa cap al món del còmic.

L'exposició romandrà oberta a Martorell fins al 18 d'octubre, amb un horari molt restringit: de dimarts a dijous, de 16.00 a 19.00 hores, així com els dissabtes i festius al matí. L'entrada és gratuïta.

Font: Glénat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada