03 d’octubre 2009

Exposició de Luis Royo al Saló del Manga

Seguim amb més novetats del XV Saló del Manga. Aquest cop, una exposició centrada en Dead Moon, una història oriental, amb l'ambientació gòtica habitual de l'obra de Luis Royo. En teniu més detalls a continuació a la nota de premsa enviada per FICOMIC:

El conegut il·lustrador i pintor Luis Royo, autor de títols tant emblemàtics com III Millennium, Visions o Dome entre molts altres, presenta al XV Saló del Manga la seva obra més ambiciosa fins avui, Dead Moon, una història èpica amb gust oriental, que mostra les conseqüències de la rivalitat entre dos clans. Una història autoconclusiva que el visitant del Saló podrà admirar como mai s’havia pogut veure abans, gràcies a l’exposició dedicada a aquesta obra del genial Luis Royo. Dead Moon és un llibre d’il·lustracions publicat per Norma Editorial.

La mostra comptarà amb una àmplia selecció d’esbossos i quadres originals escollits pel propi autor. En aquesta es podrà admirar la tècnica feta servir per Luis Royo en la seva més recent obra. Segons l’artista, “Dead Moon és una història oriental, amb un ambient gòtic i obscur a la vegada. Una història èpica i dramàtica, a l’hora que intimista”. Sens dubte, una història que mereix gaudir-se en el marc d’una gran exposició com la que li dedica el Saló del Manga.

Font: FICOMIC

1 comentari:

  1. Això és una grandísima noticia! Perquè jo no sóc un gran apasionat al manga però la tasca gràfica de Luis Royo m'apassiona. I crec que es una bona noticia que s'ampliin horitzons al Saló del Manga i es convisqui la varietat estilística.

    Sempre em fa pal anar per la gentada que hi ha, però crec que aquest any amb això i amb l'edició de Dr. Slump que treuràn valdrà la pena anar-hi (a veure si es veu una manifestació pel fet de no treure Dr. Slump en català, m'hi apuntaría, haha!)

    ResponElimina