01 d’agost 2009

El XV Saló del Manga ja té cartell guanyador

Eva Lara és l’autora del cartell guanyador del XV Saló del Manga. Aquesta jove artista de 23 anys, nascuda a la població de Marmolejo (Jaén), ha cursat estudis de Belles Arts i actualment resideix a Barcelona. Professionalment és dissenyadora i il·lustradora de jocs Flash per a les webs macrojuegos.com i chicasgame.com.

Eva ens explica que amb el cartell ha volgut “comunicar alegria, emoció i diversió, donat que els personatges de la il·lustració es tornen cap a l’espectador, comunicant-li la notícia i animant-lo a formar-hi part”.

Respecte als autors de manga que exerceixen una major influència al seu estil, Eva comença citant a Range Murata, de qui li agrada el protagonisme que tenen els personatges a la seva obra. Però també cita a Shunya Yamashita, Itô Noizi i Juno Jeong. Altres mangakas que admira són Masakazu Katzura, Takeshi Obata o Hiroaki Samura. Eva confesa que és una assistent habitual de salons i events relacionats amb el manga i el còmic en general.

El XV Saló del Manga es celebrarà a L’Hospitalet de Llobregat del 29 d’octubre al 1de novembre de 2009. al igual que en la passada edició, La Farga serà el recinte principal, complementat pel Poliesportiu del Centre i l'Auditori Barradas.

6 comentaris:

  1. Ep Gent us heu etivocat de text. Enguany es el XV Saló no el XIV.

    Salut!!!!

    ResponElimina
  2. Que xulo! Sort que al final no m'hi vaig presentar, poca cosa hagués fet... Felicitats a la Naira!

    ResponElimina
  3. Heu corregit l'edició del Saló, però el text continua sent de l'any passat.
    La guanyadora d'enguany es la Eva Lara.

    ResponElimina
  4. Demano disculpes a tothom, vaig penjar la nota de premsa que ens van enviar la gent de FICOMIC sense mirar-la gaire (en especial el tema de les dats) pel que fa a la guanyadora, doncs també ho sento però en aquest cas menys perquè per molt que hagués revisat el text de la nota de premsa no hagués descobert que era la guanyadora de l'any passat. Vaja, torno a demanar disculpes per la part que em toca però vull recalcar que la nota de FICOMIC era totalmeni errònia.

    ResponElimina