08 de juny 2009

Planeta NO publicarà Dr.Slump en català

Tot i que m'ha estat impossible trobar informació oficial al respecte, segons es pot llegir en la pàgina oficial de Planeta en seva secció de "Consultas & FAQs" la editorial Planeta ha decidit no publicar el manga "Dr.Slump" en llengua catalana a pesar de que anteriorment havien comentat que ho pensaven fer. O això és el que es pot interpretar d'aquesta resposta:
Ara mateix la llicència és per una sola llengua. Però continuem treballant per oferir el màxim d'obres possibles amb la nostra llengua.
Ja fa dies que en algunes webs com manga.es ja havien informat que l'editor de Planeta durant el Saló del Còmic havia dit que no tenen previst publicar cap més manga en català en un futur proper:

El editor de la línea manga de Planeta ha anunciado tres ediciones kanzenban para el Salón del Manga de Barcelona, y una de ellas será la esperada de Dr. Slump, aunque solamente en castellano. A este respecto, han confirmado que, por ahora, no hay planes de editar más mangas en catalán. Las guías de Dragon Ball, que también verán la luz este año, si serán editadas en ediciones bilingües.

16 comentaris:

  1. Sé que em costarà molt resistir-me perquè "Dr.Slump" és un dels mangas que em tenen el cor robat, però jo ja tinc decidit que no el compraré.

    ResponElimina
  2. No ets l'únic Xavier. En aquest cas està claríssim que no tenen l'excusa del mercat. Per tant, per a comprar-ho en castellà, que amb mi no hi comptin.

    ResponElimina
  3. Ja estic amb en Gargotaire, serà dur, però l'edició en castellà se la poden confitar. Només tinc dues paraules per Planeta: odi i ràbia.

    ResponElimina
  4. Esteu segurs que quan vegem els llibrets amb algunes pàgines a color i tot ven recopiladet en uns 14 toms ens resistirem a comprar-ho? Jo em sembla que els primers segur que cauen ... i tinc por que m'anganxi ... però crec que fins que no el veiem al mercat no ho sabrem pas el que farem ... De totes maneres és una putada que no estigui en català, que és en la llengua en què em conegut aquest manga per televisió ... els de Planeta no tenen gens de visió ni res ... maleïts ...

    ResponElimina
  5. No Oscar+AB, jo si se el que faré, ho tinc molt clar, no ho penso comprar. El Dr. Slump i companyia en la meva ment parlen català i no seria capaç de llegir-ho en castellà, se'm faria estrany. Ni que l'edició sigui d'or i brillants, allà es queda.

    ResponElimina
  6. Doncs ara si que m'han confirmat que no sortirà en català...


    CONSULTA: He leído informaciones contradictorias y me gustaría que me lo aclararais. Está confirmado que no va a salir la edición de Dr.Slump en catalán?

    RESPUESTA: Confirmado.

    ResponElimina
  7. ...son nomes negocis, altra cosa es si s'equivoquen amb les previsions dels queles a guanyar. De fet el Sr. Lara, propietari de Planeta tambe o es de La Razon (ultradreta espanyolista) i de l'Avui (nacionalista catala).
    A la ruleta qui juga a par e impar a la vegada? ummm...

    ResponElimina
  8. HO HAVEU VIST...HO HAVEU VIST.... LA MARE QUE ELS VA PARIR, AL LARA I A TOTS

    ResponElimina
  9. El més emprenyador és que segur que tenen la llicència en català bloquejada.

    Perquè segur que els de Glénat saltarien per un peu si els hi deixessin publicar (supervendes segur...)

    ResponElimina
  10. Boicot a Dr. Slump en castellà, o sigui tenen nassos per treure Dragon Ball en les dues llengues i ara amb dr.slump no????

    PROU PROU PROU!!!!

    Bombardajem Planeta de mails i critiques a veure si rectifiquen aquests impresentables!!!!

    ResponElimina
  11. 8 anys després... algú sap si finalment ha sortit la versió en Català?

    ResponElimina
  12. I si ens movem? proposem un crowdfunding? o algo

    ResponElimina
  13. Aquesta sí que me la faig! i sencera! Quin goig Dr Slump per fi en català... COM CAL!

    ResponElimina