04 de juny 2009

Entrega dels Premis Coll 2009

El lliurament de premis de la tercera edició del Premi de Còmic Il·lustrat Josep Coll, organitzat per l'APIC (Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya) amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, va tenir lloc el dissabte 30 de maig a les 10:30 h dins del marc del 27è Saló Internacional del Còmic de Barcelona i va comptar amb la presència d'Horacio Altuna, president de l'APIC, Antoni Guiral, coordinador del premi i Fèlix Sabaté, editor de l'Editorial Glénat.

Les obres guanyadores seran publicades en català i castellà per Edicions Glénat i els seus autors rebran una dotació econòmica de 6.000 euros, en concepte d'avanç ament dels drets d'autor per la publicació de l'obra.

La valoració de la segona edició del III Premi de Còmic Josep Coll és molt positiva tant pel nombre de participants com per la qualitat de les obres presentades, segons el jurat que va estar format per Quim Pérez, Francisco Guillén, Jordi Roca, Oriol Garcia, Fèlix Sabaté i Dani Barbero.
En el mateix acte es van presentar les publicacions de les obres guanyadores de l'any passat: L'invasor microscòpic de Josep Casanovas i Daniel Serrano; i El retorn de l'home peix de Isaac Sánchez. També, es va aprofitar l'acte per mostrar el còmic premiat fa dos anys, i que ara s'ha editat, La porta entre els mons, de Pedro Rodríguez i Jorge García.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada