30 de juny 2009

Comicat als Premis Convit de Difusió de la Llengua i la Cultura Catalanes

Poder l'autobombo no està massa ben vist però volem guanyar aquest premi (val a dir que aquest escrit és a mode informatiu i d'agraïment, doncs les votacions estan tancades). Ens sentim afalagats per la confiança que ens han fet la Tònia Baucà en proposar-nos com a candidats als Premis Convit i en Quim Bou per fer-ne difusió (del qual hem manllevat aquest escrit). Als dos i atots els que ens heu votat moltes gràcies.

La Tònia Bauçà ha tingut una idea genial de la que me'n faig ressò: promoure la candidatura de Comicat als Premis Convit de difusió de la llengua i la cultura catalanes.
Aleshores ha proposat la seva candidatura per diversos motius:

  1. Perquè quan es parla de llengua i cultura catalana, sembla que el terreny es limiti a la "gran cultura" i a l'ensenyament. Aleshores, incloure-hi un bloc dedicat a la difusió del còmic en català és una manera de popularitzar aquests premis.
  2. Perquè creiem que s'ho mereixen per la feina que fan.
  3. Perquè és una manera més de difondre el còmic com a mitjà per normalitzar i també com a eina de normalització lingüística.

Què heu de fer? Que difongueu la notícia a tothom qui hi pugui estar interessat i que els voteu.

  • L'enllaç on trobareu tota la informació és aquí.
  • L'enllaç on els podreu votar és aquest altre. Aquí heu d'anar a Envieu proposta de candidatura. Es desplegarà una finestra on us demanaran nom i cognoms, DNI, etcètera, i quan arribeu a Dades de la persona candidata, aneu directament a Candidats presentats i seleccioneu Javier del Campo, que és un dels fundadors de ComiCat.

Els premis es lliuraran el 17 de juliol. És complicat que guanyin, però el sol fet que figurin entre la llista de candidats ja és una cosa important.

2 comentaris:

  1. Si per mi fos, ja tendrieu el premi a la vitrina. Molta sort!

    ResponElimina
  2. Ep!
    Que consti que la idea(i el text) és de la Tònia! Jo només em vaig apuntar al carro! :)
    Salut!
    Quim

    ResponElimina