22 d’abril 2009

Signatures per Sant Jordi del Catmasutra

Un llibre, una guia o el diccionari imprescindible? Les tres coses, perquè Catmasutra compta amb fins a 48 postures sexuals inequívocament divertides i genuïnament catalanes, cadascuna amb il·lustracions, barem de dificultat, durada prevista i apunts lingüístics o consells pràctics. L’hereu i la pubilla són els protagonistes, la resta... les situacions on podem divertir-nos, riure i per què no?, aprendre noves formes de fer servir com cal la nostra llengua!

-CatMasutra?
Vosaltres us preguntareu d’on ha sortit aquest llibre. La resposta és senzilla: "del llit", explica l'autora. Un matí em vaig aixecar desitjant un matinspuntsí. A la feina ho vaig comentar amb un noi molt adorable que treballa a la primera planta i que em va dir: parlem-ne! mentre m’ensenyava un folre i unes manilles. Vaig agafar el primer autobús cap a Cardona, i allà vaig entendre que res ja no seria igual, que hi havia quelcom d’amagat a totes les dites i locucions, al carrer, a la tele, i vaig començar a descodificar paraules innòcues fins llavors, com Ave, 30, pont aeri i honorable. El resultat: un codi vermell amb inexplicables connotacions sexuals que vaig anomenar CatMasutra del subconscient col∙lectiu català. En aquest llibre hi trobareu la part més fervent de la nostra llengua, riureu d’allò més i entendreu que els catalans som un poble de seny però sobretot de rauxa, de gent calenta amb un sentit de l’humor molt especial”.
L'autora, Maite Roldàn signarà el llibre per Sant Jordi a la Llibreria Bertrand (Rambla de Catalunya/Consell de Cent) de 11 a 12 h. al Corte Inglés de Meridiana de 17 a 18 h. i a la llibreria Catalonia (Passeig de Gràcia/Plaça de Catalunya) de Barcelona de 19 a 20h.
Angle Editorial. 120 pàgs. 14,5x23 cm. Catmasutra animat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada