23 d’abril 2009

ComiCat i Edicions Per Tutatis! et regalen un llibre per Sant Jordi!

Amb motiu del Dia del Llibre, Edicions Per Tutatis! allibera la versió en PDF del llibre de ComiCat, el bloc de referència del còmic en català! Podeu descarregar-lo gratuïtament o bé comprar un exemplar imprès a Bubok fent CLICK AQUÍ!

Informació del llibre:

ComiCat: Crítica, Articles i Guia del Còmic en Català 2008
ComiCat: Crítica, Articles i Guia del Còmic en Català 2008

Autor: Equip ComiCat
Editor: Marc Pastor i Sanz
N° de pàgines: 142
Tamany: 108x175

7.71€1 [1 llibre + IVA + despeses d'enviament: 11.02€] [COMPRAR]

0.00€ [DESCARREGAR]

Aquest llibre inclou totes les crítiques de còmic publicades a ComiCat, el bloc de referència del còmic en català, així com una selecció dels articles més interessants, entre ells aportacions d'Antonio Martín i Jaume Capdevila (KAP). A més, també s’inclou una guia del còmic en català amb tots els títols editats el 2008.

També disponible: Per Tutatis! Lectures de còmic. Volum 1

2 comentaris:

  1. Me l'estic acabant de llegir i m'agrada molt. Espero que no falleu a la cita (com a mínim) anual. Vull tenir cada any encapsulat en llibres com aquest del 2008. Molt bona feina! Visca el còmic en català!

    PD: us faig arribar l'enllaç del concurs de Comics de Calldetenes 2009, que ja està actualitzat: http://www.comicscalldetenes.tk

    ResponElimina
  2. Sóc jo de nou, és que no trobo el mail de contacte amb vosaltres, i us volia passar l'enllaç del concurs de còmics de Calldetenes per la via correcta per si me'n podríeu fer una entradeta :)

    ResponElimina