12 d’abril 2009

Novetats de Glénat per l'abril

Pel mes d'abril Glénat ens presenta un nou manga, Yawara!, que és la primera obra que va publicar Naoki Urasawa, autor dels grans èxits "20th Century Boys" i "Monster". Glénat ha optat per anomenar-lo "Cinturó negre" en comptes de "Yawara!" perquè aquest va ser el nom amb el que es va conèixer el seu anime a la televisió.

CINTURÓ NEGRE 1
Naoki Urasawa
224 pàgines
Blanc i negre
7 €

Un bon dia, en Matsuda, periodista del diari Every Sport, veu per casualitat una noia que li fa una clau de judo increïble a un lladre. La noia es diu Ginger Inokuma, una estudiant de batxillerat que té un do especial per al judo i que és néta d’en Jigorô Inokuma, que de jove havia guanyat cinc vegades el campionat de judo del Japó. Tanmateix, ella només desitja una cosa: ser “una noia normal i corrent”. Però el seu avi insisteix sempre que un dia ha d’aconseguir la medalla d’or olímpica i el Premi de l’Honor del Poble japonès.
Presentem aquesta novetat en català del prestigiós Naoki Urasawa que explica les peripècies de la jove Ginger Inokuma amb el judo, l’amistat i l’amor. La sèrie consta de 29 volums que sortiran a la venda amb una periodicitat bimestral.


NARUTO 34 - Masashi Kishimoto
En Naruto i els seus companys arriben al cau de l’Orochimaru! Després d’infiltrar-s’hi, hi troben en Sai i qüestionen tot el que ha fet. La conversa, durant la qual queden palesos els forts vincles que uneixen en Naruto amb en Sasuke, fa que en Sai recuperi els sentiments que havia perdut. Ara, després de dos anys i mig, arriba el moment de retrobar-se!!

LOVE HINA 6 - Ken Akamatsu
En Keitarô continua preparant-se per a les proves d’accés a la Tôdai amb la Narusegawa. Els resultats de l’examen de simulacre donen esperances als dos estudiants, però encara els hi queda molta feina a fer. De sobte, una antiga amiga reapareixerà a les seves vides…

KIMAGURE ORANGE ROAD 4 - Izumi Matsumoto
Un dia que en Kyôsuke s’ha quedat sol a casa rep la visita de la Madoka, que li diu que es vol quedar a passar la nit a casa seva. Ell s’ensuma que ha tingut algun problema… Havent de dormir tots dos sols sota el mateix sostre, un Kyôsuke incapaç d’aclucar els ulls jeu al seu llit mirant el sostre quan, de sobte, a l’habitació entra ella…

Més informació al PDF de novetats del mes d'abril

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada