02 de setembre 2008

Novetats de Glénat pel setembre

Un cop més ja tenim disponibles les novetats de Glénat. Aquest setembre a part de l'habitual quantitat de manga també es publica el darrer número de "Torpedo" (qui no l'hagi llegit no sap el que es perd!)
TORPEDO 5 - Jordi Bernet, E. S. Abulí
Cinquè i últim volum de l’obra completa de Torpedo que inclou els 15 àlbums (tres en cada número de la col·lecció) per primer cop en llengua catalana. Torpedo està protagonitzada per l’assassí a sou italoamericà més famós dels còmics de sèrie negra.
En el seu blanc i negre original, aquest còmic inclou els següents títols: Cuba, Adéu, Ninu i El dia de la mala bava.


NARUTO 28 - Masashi Kishimoto
Han passat dos anys i escaig... Després d’entrenar-se amb en Jiraiya, un Naruto molt més fornit torna a la vila de Konoha...!! Però abans d’haver tingut temps de retrobar-se amb els seus antics companys, li arriba la notícia que els malvats “Akatsuki” ataquen en Gaara, que ara és el Kazekage de Suna!!
Comença una segona part d’allò més trepidant!!


BLEACH 17 - Tite Kubo
Falten poques hores per l’execució! Amb l’ajut d’en Kenpachi i els seus, l’Orihime i els altres lluiten contra diversos capitans. D’altra banda, de camí al Palau de la Penitència, en Renji s’enfronta a en Byakuya Kuchiki. Mentrestant, aliè a les batalles que l’envolten, l’Ichigo continua sense dominar el bankai... I se li acaba el temps!

LOVE HINA 3 - Ken Akamatsu
Finalment, la Narusegawa i en Keitarô es presenten els exàmens de la Tôdai. Quan surten els resultats ambdós queden sorpresos i decideixen passar les vacances fora de la residència, però la casualitat creuarà els seus camins a través de situacions esbojarrades i peculiars... No us perdeu el tercer volum de Love Hina!

INU-YASHA 36 - Rumiko Takahashi
Després de tant de temps de buscar-lo, el cor d’en Naraku és per fi a tocar de l’Inu-yasha i companyia...! Podria ser la seva oportunitat de vèncer en Naraku d’una vegada per sempre... O potser no!?
En podeu aconseguir més detalls al pdf de novetats de setembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada