28 de juliol 2008

Novetats de Glénat per l'agost

Ja es coneixen les novetats que ens prepara Glénat pel mes d'agost. Per aquest mes no ens han reservat cap sorpresa tot i que continuen amb les series de manga
NARUTO 27 - Masashi Kishimoto
Després de la batalla, en Naruto no va poder fer que en Sasuke tornés a la vila… Ara bé, per a ell i els altres joves ninges de Konoha, s’obren les portes d’un nou viatge. Aquest volum inclou també la història La saga d’en Kakashi –Joves al camp de batalla–!!

BLEACH 16 - Tite Kubo
Gràcies a la carta de l’Aizen, la Hinamori descobreix la cruel veritat que s’amaga darrere la sentència de mort de la Rukia. Per aconseguir complir la seva missió, empunya l’espasa contra l’instigador de tot el complot, en Tôshirô Hitsugaya! Per la seva banda, l’Ichigo encara no aconsegueix dominar el bankai del tot… I a sobre, a l’últim moment, decideixen avançar l’execució de la Rukia!

SAKURA, LA CAÇADORA DE CARTES 6 - CLAMP
Una flama terrible ataca la Sakura, que es troba aclaparada per una sèrie de Cartes poderoses que apareixen una rere l’altra! Es desvela qui és en Yue en realitat, però quin serà el "judici" final que li espera a la Sakura!? Així acaba l’"Episodi de les Cartes de Clow"!

INU-YASHA 35 - Rumiko Takahashi
Mentre busquen el nadó que conté el cor d’en Naraku, l’Inuyasha i companyia es troben cara a cara amb un grotesc i deformat Goryômaru! Qui deu ser en realitat aquest monstre!?

Com sempre, teniu les portades al pdf de novetats d'agost

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada