24 de juny 2008

Pixton còmics reconeix el català

Vicent Serra ens fa arribar aquesta notícia:

"Estava provant el sistema del web Pixton.com, una aplicació que ens permet crear virtualment còmics sense tenir cap coneixement o habilitat en el dibuix. Podia crear una escena, un grup d'elements amb entitat pròpia dintre del còmic, posar-li un color de fons, afegir-li objectes animats i inanimats, girar-los, acostar-los o allunyar-los en l'espai... una autèntica filigrana que funciona on-line feta en Flash MX.

Però, quan ja era al menú de selecció d'idioma per a publicar el còmic, el català no apareixia enlloc. El que vaig fer és publicar una historieta en anglès criticant la situació i vet aquí que els de Pixton, pràcticament al cap d'una hora i escaig de publicar-la, m'escriuen un comentari dient-me que malgrat que el sistema no està disponible "encara" en català, ja puc publicar còmics en aquesta llengua.

Ara per ara només hi ha la meva historieta publicada en català, així doncs, animeu-vos a fer-ne més i que els de Pixton vegin que som un col·lectiu que es fa notar a la xarxa."

2 comentaris:

  1. només li trobo una petita mançança: no s'hi pot subscriure via rss als continguts! gràficament no té color, però este en té: http://stripgenerator.com/

    ResponElimina
  2. Felicitats, doncs, al Vicent Serra per la iniciativa!

    ResponElimina