29 de maig 2008

València celebrarà el 70 aniversari de Superman

El proper 7 de juny, un dia abans de l'aniversari de l'aparició d'Action Comics, València celebrarà aquest esdeveniment amb un acte d'homenatge a Superman. La iniciativa prové de Yesterday and Today promociones, compta amb la col·laboració del web de Superman, i es durà a terme a la llibreria Imágenes Comics d'aquesta ciutat (C/ Pelayo 22).

Durant tot el dia, Imágenes Comics comptarà amb una exposició de material divers relacionat amb l'home d'acer, des del seu origen fins a l'actualitat, en la qual es podrà veure tot tipus de col·leccionables de Superman de diferents èpoques. A més, es comptarà amb la presència d'un autèntic Superman de carn i ossos, interpretat per l'actor i organitzador de l'acte Carlos Chardí, que restarà a disposició del públic que vulgui fer-se una foto amb aquest particular home d'acer.

I com a estrella convidada, es comptarà amb la presència del dibuixant Carlos Pacheco, tot un artista internacionalment reconegut dins del novè art, i responsable d'una de les millors etapes actuals de Superman a la seva col·lecció homònima, entre d'altres molts treballs per a DC i Marvel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada