19 de febrer 2008

Planeta publicarà Herois en català

Planeta publicarà en català el proper mes de març els còmics que amplien els continguts de la coneguda sèrie televisiva Herois (emesa per TV3 en català). Encara no s'ha fet pública la portada definitiva al web de l'editorial (la versió americana en té dues perquè hi ha dos tipus d'edicions: una d'Alex Ross, que és la que teniu aquí, i una altra de Jim Lee), però sí el preu i les característiques del tom al seu butlletí mensual. Una gran notícia per als seguidors d'aquesta sèrie que podran llegir aquestes històries en la mateixa llengua en què l'han vist:
HEROIS
En català
Traducció d'Esther Lopera Campillo
Diversos autors

Llibre cartoné
240 pàgines
15,95 €

Peter Petrelli, el senador Nathan, Claire Bennett, Hiro Nakamura, Nikki Sanders, Matt Parkman: gent que no té res en comú, o això és el que sembla. Cadascun d'ells té una habilitat especial que els separa de la resta d'humans, una habilitat que els acosta als déus... o a estar maleïts per a sempre entre la resta de la gent.

Herois, el còmic, recopila noves històries mai vistes a la televisió de la sèrie revelació de la temporada, creada per Tim Kring, històries que afegeixen profunditat als personatges i que exploren noves línies narratives, dibuixades per primeres figures del còmic americà com Michael Turner, Phil Jimenez i Kerry Gammill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada