23 de febrer 2008

Exposició de Tintín a Reus

El Centre de Lectura de Reus conjuntament amb el Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat ha organitzat l’exposició «Tintín al Centre de Lectura», que es va inaugurar el passat 15 de febrer a la sala Fortuny de l’entitat i que restarà oberta fins al dia 8 de març. L’exposició compta amb materials diversos com ara cartells de còmics en català i material pedagògic en català i francès.

Relacionades amb l’exposició es realitzen una sèrie d’activitats pedagògiques, el calendari de les quals és el següent:

FEBRER

  • Dilluns 18: «Els Cigars del Faraó», taller a càrrec de Ciència Divertida. Aquesta activitat va adreçada a alumnes de P5 i CI de primària. Les sessions matinals seran a 2/4 de 10, 2/4 d’11 i 2/4 de 12 i a la tarda a les 6.
  • Dimecres 20: «Tintín al País dels Sòviets», xerrada a càrrec d’Eduard Montané. Aquesta activitat va adreçada al 2n Cicle d’ESO, batxillerat i públic en general i es farà a ¼ de 9 del vespre.
  • Dilluns 25: «Tintín al Congo», taller de contes. Aquesta activitat va adreçada al CI i CM de primària, i es farà a les 5 de la tarda.
  • Dimecres 27: «Tintín a Amèrica», taller de manualitats a càrrec de l’Associació Cultural Dolors Vives. Aquesta activitat va adreçada CM i CS de primària i es farà a 2/4 de 4 i a les 6 de tarda.

MARÇ

  • Dilluns 3: «Tintín al Tibet», xerrada a càrrec de Carles Esporrín Molas. Aquesta activitat està adreça a alumnes de batxillerat i públic en general i hi podreu assistir a ¼ de 9 del vespre.
  • Dimecres 5: «El ceptre d’Ottokar», joc de pistes. Aquesta activitat es portarà a terme a les 10 del matí.

El Centre de Lectura de Reus continuarà amb aquest cicle d’activitats durant el proper curs escolar, motiu pel qual expressa el seu desig de poder comptar amb la col·laboració d’associacions, centres educatius i socis per tal d’ampliar el ventall d’activitats sempre lligades a aquest clàssic del segle xx.

A més, el Centre de Lectura fa una crida a la col·laboració per a poder realitzar una exposició de fotografies centrades en aquest personatge:

També per a aquestes activitats voldríem comptar amb la vostra col·laboració per poder exposar un recull de fotografies (objectes, edificis, personatges i qualsevol element que us recordi el món de Tintín). Aquestes fotografies les podeu enviar al c/e. biblioteca@centrelectura.cat, o deixar-les a la secretaria del Centre.
Gràcies, per endavant, per la vostra col·laboració.

Font: Centre de Lectura de Reus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada