16 de juny 2023

Novetat de juny de Librooks: Les investigacions del professor Enigmus. La maledicció de les 12 portes

Aquest juny tenim una estrena editorial. LIBROOKS s'estrena al món de la novel·la gràfica i ho fa amb un CÒMIC ple de misteris fascinants que el lector haurà d'anar resolent: Les investigacions del professor Enigmus: La maledicció de les 12 portes, de Paul Martin i Matthew Broersma.

A la venda el 26 de juny!


Les investigacions del professor Enigmus: La maledicció de les 12 portes, de Paul Martin i Matthew Broersma
A partir de 12 anys
Col·lecció Imagina
Rústica -  56 pàgines - 20 x 25 cm - Color
ISBN: 978-84-126839-3-6
14,50 €

Immersos en la investigació d'un estrany testament a la vella mansió de l'escriptor Hieronymus Poe Craftlove, el professor Enigmus i la Tatiana són víctimes d'un encanteri i es queden atrapats dins de les 12 històries d'un llibre amagat en una caixa forta. Cada història es desenvolupa en escenes de la literatura universal o històries de la humanitat.

Criatures mitològiques, temples encantats, caçadors de vampirs, superherois o cavallers del passat són alguns dels companys de viatge que els protagonistes s'aniran trobant en aquest viatge fabulós.

Si volen sortir i tornar al món real, la Tatiana, el Professor Enigmus i els joves lectors i lectores, hauran de resoldre els misteris plantejats a cada una de les històries alhora que posen a prova les capacitats d'investigació de tota la família.



Font: UDL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada