21 d’agost 2020

El metall de desert

Títol: El metall del desert
Autors: Arkaitz González Cámara (Guió, dibuix i color), María Jiménez, Fran Mariscal i Mai Egurza (Assistents de color)
Publicat per: Panini Comics, juny de 2020
Format: Cartoné - 72 pàgines - 17x24 cm - Color
Preu: 15,95€




Panini Comics, sota el segell Evolution Comics, va publicar el passat mes de juny El metall del desert de l'autor Arkaitz González, sent l'obra guanyadora de la segona ronda de la Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic del 2019.

En un món de fantasia i ciència-ficció, que ens recordarà a les obres cyberpunk, ens situem a Ferròpolis, una ciutat metàl·lica al mig del desert. Allà se'ns presentarà una Nora, una jove amb bon talent per la mecànica qui constantment pateix les burles d'una altre jove de la ciutat, la Greta. Les dues es presentaran a les proves per esdevenir mecànica oficial de la ciutat, i per la primera ha de ser una manera de superar les seves inseguretats que donen lloc a les burles que pateix. 

Aquestes proves seran un duel entre elles dues. La Nora a part dels seus coneixements tindrà el suport del seu pare, l'Ismael, i els seus amics, la Brenda i l'Hèctor. I cada un a la seva manera li donarà el seu cop de mà, i l'oferiment de la Brenda, el famós metall del desert, serà important tant per ella com pel que s'esdevindrà a la ciutat.  

El llibre es complementa amb un pròleg d'en Santi Casas, i al final hi trobem una sèrie de pàgines de contingut extra, amb esbossos de personatges, la creació d'una pàgina, dissenys de la portada, diversos fanarts d'altres autors, dissenys de Ferròpolis, i acabant amb agraïments als qui han ajudat a l'autor amb el color de l'obra.
 
El metall del desert és una història de fantasia però amb elements ben reals com les burles per part dels altres, les inseguretats i la confiança en un mateix, i les maneres de superar els entrebancs que un es troba a la vida,  És una història que s'obre a tots els públics i edats, que qualsevol la sabrà gaudir.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada