02 de novembre 2019

Dororon Enma-kun, nova llicència d'Ooso Comics

Ahir divendres tarda va tenir lloc la presentació de novetats d'Ooso Comics al 25 Manga Barcelona, i ComiCat hi va ser present.

Van començar fent un repàs del què han publicat fins ara: la sèrie completa de quatre volums de Mazinger Angels, els volums únics de Cutie Honey. The Legend i Mazinger Otome, i el primer volum de Dynamic Heroes, aquest del passat setembre, sent a tot color.

Continuen amb les novetats que han sortit amb motiu del Saló: el volum únic de Mazinger Otome Taisen i el primer volum de Cutie Honey 90's

Finalment després d'una sèrie de pistes anuncien la seva nova llicència: Dororon Enma-kun, un manga d'en Go Nagai de 1973, la qual trauran en una edició de dos volums, i també sortirà en català.


Dororon Enma-kun és un manga de comèdia, horror i d'elements sobrenaturals.  És una de les obres més conegudes d'en Nagai al Japó encara que a la resta del món no tant. L'Enma-kun és un dimoni de foc pervertit i despreocupat que té la missió de retornar a l'infern els yokais que volten pel món humà causant problemes. L'Enma-kun va acompanyat d'un kappa, en Kappaeru, i d'un yokai vell, en Chapeau-ji, amb forma de barret. L'equip el completa la Yukihime, una yuki-onna o dona de les neus que és amiga de la infància de l'Enma. 

També van comentar que de cara el gener de 2020 sortirà el segon volum de Dynamic Heroes, i han de valorar si després treure el segon de Cutie Honey 90's o bé el primer de Dororon Enma-kun.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada