24 d’octubre 2017

L'autor de ‘Rainbow’ Masasumi Kakizaki, nou convidat al XXIII Saló del Manga de Barcelona

FICOMIC i ECC Ediciones porten al XXIII Saló del Manga de Barcelona el mestre Masasumi Kakizaki, autor del manga Rainbow, los siete de la celda 6 bloque 2 que l'editorial va començar a publicar coincidint amb el Saló del Manga de l'any passat. Masasumi Kakizaki signarà les seves obres en diverses sessions de dimecres a dissabte, i el mateix dissabte a la tarda també farà una trobada amb els fans i oferirà una classe magistral.
 

Masasumi Kakizaki va néixer el 18 de maig de 1978 a Monbetsu (Prefectura de Hokkaido, Japó). Influenciat pel món del cinema i de la il·lustració, Kakizaki va començar la seva carrera professional com a mangaka el 2001, a través d'una història autoconclusiva publicada a la revista Bessatsu Young Sunday. Un any després va engegar la seva primera sèrie de llarga durada, X-Gene, compartint tasques creatives amb Kentaro Fumitsuki.

Serialitzada originalment per Shogakukan entre 2003 i 2010, Rainbow, los siete de la celda 6 bloque 2 és fins ara l'obra més llarga il·lustrada per Kakizaki, escrita per George Abe i adaptada a l'anime pel prestigiós estudi Madhouse. Ambientada a la dècada de 1950, la història de Rainbow se centra en torn a sis delinqüents juvenils i el seu mentor en un dur reformatori a prop de Tòquio. El 2005 el manga va rebre el reconeixement dels prestigiosos premis de  Shogakukan.

La publicació del manga i l'emissió de l'adaptació animada van donar a conèixer el treball de Masasumi Kakizaki a tot el món. El seu següent projecte, Kansen Rettô (2008), es va adaptar a imatge real el 2009. Els últims anys l'editorial Milky Way ha recuperat més obres essencials de la seva bibliografia, com Hideout, Green Blood o la seva sèrie més recent, Bestiarius, que barreja l'ambientació de l'Imperi Romà amb éssers mitològics. En evolució constant, Masasumi Kakizaki ha destacat pel seu estil de dibuix realista i pel seu sentit del ritme narratiu, amb el qual ha tractat amb èxit tot tipus de gèneres.



Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada