30 de setembre 2017

Novetat de setembre d'Angle Editorial: Ciutat de vidre, la novel·la gràfica

En motiu de que enguany Angle Editorial celebra el seu 25è aniversari, ha creat la col·lecció Angle 25 en la qual hi reedita obres emblemàtiques del seu catàleg, entre elles i com novetat d'aquest setembre hi hi la novel·la gràfica que adapta la cèlebre novel·la de Paul Auster, Ciutat de vidre, a mans de Paul Karasik i David Mazzucchelli.

Disponible des de principis de setembre! Ciutat de vidre, de Paul Auster, Paul Karasik i David Mazzucchelli
Rústica amb solapes  - 152 pàgines - 13.8 x 21.3 cm - B/N
ISBN: 978-84-15307-84-6
14,50 €

Quinn es guanya la vida escrivint novel·les policíaques i, després de les morts de la seva dona i el seu fill, viu una existència solitària enmig del bullici de la gran ciutat. Trobarà un al·licient inesperat en la seva vida quan un individu el truca insistentment a mitja nit, confonent-lo amb un detectiu anomenat Paul Auster. Quinn decidirà suplantar l’enigmàtic detectiu i acceptar el cas: l’individu li demanarà protecció davant del seu pare, un home amb un passat i un present ben foscos.

Ciutat de vidre és la primera novel·la de Trilogia de Nova York, que va situar Auster com un dels narradors més destacats d’Estats Units i el va projectar internacionalment. La seva translació al format de novel·la gràfica va superar totes les expectatives possibles i va convertir-se instantàniament en un llibre de culte que, passats els anys, manté el seu fulgor, la seva fascinació hipnòtica.


«Un dels cent millors còmics de la història.» —Publishers Weekly


«Possiblement no siguem capaços d’expressar els elogis que es mereix l’adaptació que David Mazzucchelli i Paul Karasik han fet de Ciutat de vidre.» —Amazon.com


«L’adaptació gràfica de la novel·la de misteri existencialista d’Auster, ara amb una introducció d’Art Spiegelman, ha estat un clàssic de culte durant anys. Sorprenentment, fa més profunda la foscor i la força de l’original.» —Publishers Weekly

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada