16 de novembre 2016

Presentació d'"Hegemonia Persecutòria" de Roger Peláez, novetat de Males Hebes de novembre.

Aquest novembre, Males Herbes Editorial ha tret un nou còmic, Hegemonia Persecutòria d'en Roger Peláez, el qual serà presentat aquest dijous 17 de novembre a partir de les 19:00 a la llibreria Fatbottom de Barcelona






Hegemonia Persecutòria, de Roger Peláez
66 pàgines, color
ISBN: 9788494587719
12€

L’humor de Roger Peláez és incontinent. La seva obra, incontenible. En la vessant d’historietista (també és cantant, poeta i altres coses més difícils de definir), les seves vinyetes carregades d’absurd, violència política i deliris psicosentimentals es dispersen per desenes de publicacions més o menys subterrànies i més o menys incendiàries, com El Pèsol Negre, TMEO, La Directa, La Kurda, La Revista de Tractors i un bon grapat de fanzines on publica esporàdicament, a més d’haver il·lustrat els dos llibres de Valero Sanmartí.

El present recull compila algunes de les seves historietes més personals, en què la reflexió íntima es confon amb l’acudit grotesc i l’acudit grotesc amb l’escopinada a la cara. Un compendi d’alta filosofia barata disfressada de broma fàcil. Un fart de riure garantit. Un mal de panxa assegurat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada